top of page

Trijumfalni Karate Klub Japan iz Beograda na Kupu Srbije!

U nedelju, na velikom nacionalnom karate takmičenju, Karate Klub Japan iz Beograda osvojio je najprestižniji pehar, ističući se kao najuspešniji tim na ovom takmičenju.


Njihova hrabrost, čast i kvalitet bili su neosporni, zasluženo zadržavajući titulu najboljeg.


Uzbudljivo takmičenje proteklo je u znaku Karate Kluba Japan, čiji su takmičari demonstrirali izuzetnu veštinu i posvećenost.


Njihov put ka pobedi nije bio samo rezultat fizičke snage, već i dubokog poštovanja prema karate tradiciji. Tim je pokazao hrabrost i čast u svakom trenutku, čime su privukli divljenje publike i protivnika.


Istakli su se ne samo po broju osvojenih medalja već i po tehničkoj izvrsnosti. Svečana atmosfera nakon finala bila je ispunjena ponosom i radošću, dok su članovi Karate Kluba Japan s pravom podizali pehar najuspešnijeg tima.

"Ovo nije samo sportski uspeh, već i iskaz poštovanja prema samoj suštini karatea. Karate Klub Japan ne samo da je ostvario pobede na tatamiju već je i promovisao prave vrednosti, postavši uzor mladim karatekama širom zemlje." - Istakao je Prof. Nikola Radosavljević, trener reprezentacije Srbije.






273 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page