top of page

Karate seminar STKF - Predavač: Profesor Nikola Radosavljević

U sklopu stručnog usavršavanja za trenere i sudije, Sensei Nikola, trener našeg karate kluba Japan, održao je inspirativan seminar u Kraljevu.


Ovaj događaj je okupio mnoge karate majstore, stručnjake iz različitih klubova.



Tema seminara bila je fokusirana na biomehaničku analizu karate tehnike, tehničke i istorijske razlike u katama iz više stilova, takmičarsku i veštinsku primenu kata u pravoj borbi. Sensei Nikola istakao je značaj ove teme u kontekstu razvoja karate veštine i unapređenja trenerskog pristupa.


U svom izlaganju, Nikola se zahvalio svim učesnicima na predanosti vežbanju i istakao radost što sarađuje sa ljudima koji dele ljubav prema karateu. Njegova strast prema sportu bila je očigledna, a učesnici su imali priliku da steknu dublje razumevanje biomehanike karate tehnike i njenog praktičnog značaja.


Seminar je obeležio intenzivan rad i razmenu iskustava, naglašavajući važnost stalnog usavršavanja za trenere i sudije. Sensei Nikola je ohrabrio prisutne da primenjuju novo stečeno znanje u svojim klubovima, doprinoseći tako daljem napretku karatea u STKF-u.

Ovaj događaj predstavlja još jedan korak ka unapređenju karate do-a.



Srpska Tradicionalna Karate-Do Federacija proslavila je svoj prvi rođendan na seminaru uz tortu i šampanjac.

108 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page