top of page

Karate do seminar - Rudnik 2023

Tradicionalni letnji karate kamp u organizaciji Karate kluba Japan iz Beograda i ove godine održao se na planini Rudnik, popularnoj destinaciji u kojoj se razvija sportski turizam. Seminar je trajao 10 dana. Naši vežbači odseli su u hotelu Kraljica, vežbali u prirodi u idealnim uslovima.



Seminarom je rukovodio Sensei prof. Nikola Radosavljević, a učestvovalo je 45 karateka od belog do crnog pojasa uključujući i mlađe trenere. Pored teških treninga gde su se obrađivale dve nove kate i kumite taktika naši vežbači imali su predavanja iz zdrave ishrane, istorije karatea i metodike treninga.


Test za operativnog trenera uspešno su završili Marko Stupar i Živko Aćimović i time se pridružili našem timu asistenata u karate klubu Japan.


Predsednik Karate kluba Japan, Nevena Radosavljević zvanično je istakla kandidate za titulu Sempai. Naše najlojalnije karateke ubrzo očekuje polaganje i dodela Ordena.

Pored takmičarskog i edukativnog rada, slobodno vreme provodili smo na zatvorenim i otvorenim bazenima, šetnjama po šumi i kao i svake godine odigrane su igre bez granica.


Poslednjeg dana seminara održano je polaganje za učenička I majstorska zvanja.


Seminar je uspešno završen, deca su proširila svoje granice, unapredila komunikaciju, samopouzdanje, samostalnost i usvojila nova znanja karate veštine.



119 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page